NAJBOLJI NA NAJJAČIM NATJECANJIMA

velj 22, 2017 Komentari isključeni by

imagesZagreb – 22.2.2017.- Ostalo je još jedno dvoransko natjecanje ovaj vikend u Rijeci, ono za mlađe kadete i kadetkinje i bit će završena dvoranska sezona što se tiče prvenstava Hrvatske.

Ono što je pohvalno da su članovi našeg kluba bili najbolji na najjačim natjecanjima. Dinamo je bio najbolji klub na seniorskom i mlađeseniorskom prvenstvu po broju medalja i vrijednosti rezultata, kao i na juniorskom PH. Seniori i seniorke osvojili su 13 medalja, od toga 5 zlatnih, 3 srebrne i 5 brončanih, mlađi seniori i seniorke 10 medalja ( 4Z, 4S,2B), i juniori -ke 8 medalja ( 3Z, 4S,1B). Kada tome dodamo i 4 medalje se seniorskog PH u kružnim trčanjima (Beč), 1 zlatna, 2 srebrne i 1 brončana, ispada da smo samo na seniorskim PH osvojili 27 medalja, odnosno 10 zlata, 9 srebra i 8 bronci.

Inače ukupan zbroj medalja do sada završenih PH je 39. Za sada imamo 14 naslova prvaka i prvakinja Hrvatske, 15 doprvaka i doprvakinja i 10 onih sa brončanim medaljama. Po broju zlata prednjače Paola Borović i Marija Tolj sa 4 odnosno 3 naslova.

Bilo je puno osobnih rekorda, normi za velika natjecanja, kao i rezultata blizu državnih rekorda.

Čestitke svim dinamovcima !

Nepobjediva u dalju i troskoku, Paola Borović

Nepobjediva u dalju i troskoku, Paola Borović

Pulenka Rolanda Varge, Marija Tolj, rekordnih 13 zlata sa PH. Ukupno 14 medalja

Marija Tolj, 3 naslova u 2017.

 

 

Arhiva Novosti AK Dinamo, Klupske vijesti

O autoru

Autor još nije upisao dodatne informacije o svom profilu
Komentari su zaključani.